Om oss

Vi kan vårt flyg

Den här hemsidan, Ett slag i luften, skapades för att uppmärksamma flyget, dess utveckling idag och hur framtiden kan komma att se ut. Det finns många frågetecken att reda ut eftersom efterfrågan fortsätter att åka och för att klimatet och miljöpåverkan är den stora politiska frågan idag. Hur kommer egentligen flyget att utvecklas  och se ut i framtiden? Och hur ska flygfarten utvecklas för att kunna möta morgondagens krav? 

Därför hittar du aktuell information och fakta om bland annat klimat- och miljöfrågor som berör flyget och om hur flygplanet utvecklas. Vi står inför en spännande framtid, men vi måste ta oss igenom en del hinder. 

Vi som jobbar med den här sidan är alla entusiaster och har stort intresse av flyget och vi hänger med i utvecklingen. Du kan lita på oss, vi baserar allt här på seriös forskning. 

 

Vilka är vi?

Det är främst jag, Kjell Isaksson, som jobbar med texterna på ett slag i luften. Jagjobbar inte med flyg, men är civilingenjör i materialteknik och håller på med forskning om nanoteknik inom materialtillverkning.

Här är vi som jobbar med hemsidan, mer information om os kommer så småningom. 

  • Kjell Isaksson
  • Saga Svensson
  • Patrik Milton