Sprid budskapet

Regeringen föreslår en ny skatt på flygresor som ska börja gälla 1 januari 2018, men beslutet kommer snart att fattas. Tiden är knapp men det går fortfarande att försöka förhindra att förslaget genomförs.

Är du företagare, lokalpolitiker eller en engagerad resenär som, likt vi, tycker att det förslag på flygskatt regeringen tagit fram inte är det bästa sättet att göra flyget hållbart – Engagera dig tillsammans med oss!

Skapa din egen namninsamling

Engagera din familj, vänner och kollegor genom att samla deras namnunderskrifter. Skicka din namninsamling till kontakt@ettslagiluften.nu

Ladda ner namninsamling för utskrift här.

Visa ditt engagemang på Facebook

Dela länken till ettslagiluften.nu i ditt Facebook-flöde och gärna också på Twitter och LinkedIn.

Fråga din lokalpolitiker

Ta kontakt med kommunstyrelseordförande och fråga om vad din kommun tycker och tänker.

Sprid medvetenhet genom mailsignaturen

Upplys dina mailkontakter om engagemanget mot den föreslagna flygskatten. Ladda ner vår banner att lägga in i din mailsignatur. Klicka här för att ladda ner bannern. (Högerklicka på bannern och välj ”spara bild som”. Du kan också välja att kopiera bilden och klistra in den direkt i din mailsignatur.)

Förena företag i din närhet

Engagera ditt nätverk och företag i din närhet genom att samla deras namnunderskrifter. Skicka din namninsamling till kontakt@ettslagiluften.nu

Ladda ner namninsamling för utskrift här.

Låt alla du är i kontakt med se ditt stöd och engagemang. Ladda ner banner till mail. Klicka här för att ladda ner bannern. (Högerklicka på bannern och välj ”spara bild som” Du kan också välja att kopiera bilden och klistra in den direkt i din mailsignatur.)

Mobilisera dina kollegor

Engagera dina kollegor och nätverk genom att samla deras namnunderskrifter. Skicka din namninsamling till kontakt@ettslagiluften.nu

Visa ditt stöd via mailen

Låt alla du är i kontakt med se ditt stöd och engagemang. Ladda ner en banner till mailsignatur.
Klicka här för att ladda ner bannern. (Högerklicka på bannern och välj ”spara bild som”. Du kan också välja att kopiera bilden och klistra in den direkt i din mailsignatur.)

Sprid kunskap och kännedom

Sprid budskapet om kampanjen och framför allt kunskapen om varför den föreslagna skatten inte är en bra lösning för att göra flyget hållbart vid möten, seminarium eller andra lämpliga tillfällen där du träffar relevanta människor.

Vill du klimatkompensera din flygresa genom att flyga på biobränsle samt stödja ett initiativ som syftar till att få igång produktion av biobränsle för flyg i Sverige. Sedan 2015 kan ditt företag teckna abonnemang eller som privatperson kan du köpa en ”biobiljett” genom Fly Green Fund.